Sviesto gamyba


Įvadas. Įmonės gamybos organizavimas. Įmonės steigimas. Gaminiu nomenklatūra. Skanus ir lengvai tepasi. Naudojami gamybos įrenginiai. Sviesto gamybos mušimo būdu technologinė schema. Sviesto gamyba iš labai riebios grietinėlės. Sviesto pakavimas, fasavimas, ženklinimas. Darbuotojų kvalifikacija. Žaliavų, paslaugų, medžiagų tiekėjai. Vartotojai. Pagrindiniai įmonės konkurentai. Pasirinkto produkto gamybos technologija. Gamybos tipas ir gamybos fazės. Technologinė gamybos bei paslaugų teikimo schema. Procesų ir operacijų detalizavimas. Literatūros sąrašas.

Darbas tokio tipo įmonėje reikalauja kruopštumo ir atidumo. Darbuotojas turi būti savo srities ekspertas ir darbą išmanyti 110%, kad pasiektų reikiamų rezultatų.

Pieno perdirbimo bendrovėje labai svarbi yra technologijų reikšmė, kuo ji tobulesnė, tuo darbas yra vykdomas sparčiau ir lengviau. Kuo daugiau turima technologinių naujovių, tuo daugiau yra pagaminama produkto vienetų. Sviestas įgyja papildomą, švelnumo ir šviežumo, skonį kas yra būtina, norint išlikti konkurencingam.

Mano įmonė bus įsteigta dviejų metų bėgyje. Ją atidaryti žadame laikinojoje Lietuvos sostinės apskrityje – Prienų miestelyje. Taip buvo nuspręsta todėl, kad Prienai pačiame auksinio trikampio viduryje tarp Vilniaus, Kauno, Alytaus ir Marjampolės, kurie ir bus mūsų pagrindiniai vartotojai. Prienuose yra reikalingos naujos darbo vietos, kurias mes galime pasiūlyti. Tai yra vienas iš pigesnių variantų įkurti savo būstinę ir turėti daug galimybių tobulėti.

Gaminti žadame aukštos kokybės pieno gaminius, pagrinde - sviestą. Galbūt ateityje, jeigu mūsų prekių paklausa pateisins mūsų ambicijas, lūkesčius ir taps pirmo būtinumo preke, svarstysime dėl savo asortimento paįvairinimo ir tobulinimo. Pirmiausiai reikia įsitvirtinti rinkoje ir siekti užsibrėžtų tikslų.

Stengsimės tiesiogiai bendrauti su savo klientais, kad galėtume atsižvelgti į kiekvieno potencialaus pirkėjo poreikius ir norus.

Visą savo dėmėsį skirsime būtent sviesto gamybai ir jo skoniui, išvaizdai, aromatui ir švelnumo tobulinimui./

Įdiegus naują sviesto gamybos liniją, norime, kad mūsų darbuotojai greitai išmoktų dirbti su nauja technologija ir įranga, bei parodytų aukštą profesionalumo lygį.

Antrinis grietinėlės separavimas atliekamas 70 – 90 OC temperatūroje specialios konstrukcijos separatoriais.

Į darbą bus priimami tam tikrą išsilavinimą turintys žmonės, savo darbą išmanantys profesionalai. Visu pirma prieš pradedant formuoti darbo komandą, ieškosime gyvybiškų išteklių specialistus, kurie užtikrins kokybišką žmonių atrinkimą pagal mūsų standartus ir poreikius.

Sviesto gamybos specialistai:

Tai žmogus išmanantys apie sviestą viską ir dar daugiau. Jis privalo užtikrinti kiekvieno žingsnio tikslumą ir veiksnumą. Šis darbuotojas privalo turėti aukštą išsilavinimą ir ilgametę patirtį, kad užtikrintų mūsų vartotojų sveikatos saugumą ir įmonės gerą vardą.

  • Microsoft Word 838 KB
  • 2015 m.
  • 19 puslapių (2044 žodžiai)
  • Universitetas
  • Robert
  • Sviesto gamyba
    10 - 3 balsai (-ų)
Peržiūrėti darbą
Sviesto gamyba. (2015 m.). https://www.mokslobaze.lt/sviesto-gamyba.html Peržiūrėta 2025 m. Balandžio 23 d. 20:31
×
74 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo