Maisto technologija

Maisto technologija - kas tai? Tai plati sritis apimanti maisto gaminimą, saugojimą, transportavimą. Šis mokslas skirtas profesionaliai ir masinei maisto gamybai, tiekimui, viešajam maitinimo organizavimui. Maisto technologo darbo rezultatas - tai produktai parduodami parduotuvėse ir patiekiami kavinėse.

Šioje kategorijoje pateikiami konspektai apie maisto produktų laikymo sąlygas, ženklinimą, pakavimą, transportavimą, žaliavų parinkimą. Visa ši informacija yra labai svarbi norint išmokti pagaminti ir patiekti kokybiškus ir skanius maisto produktus. Taip pat autoriai dalinasi praktikos ataskaitomis, kuriose aprašo atliktą praktiką restoranuose, valgyklose, maisto gaminimo įmonėse. Šie mokslo darbai padės suprasti kaip organizuojamas kavinių darbas, kaip jam pasiruošti, ko tikėtis, kokias normas atitikti. Norėdami rasti informacijos apie maistą jūsų tema, naudokite paiešką.

1540 dokumentų
Įmonės gamybos technologinių procesų aprašymas
8,5( 2 atsiliepimai )
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos srautų diagrama. Žaliavos priėmimas. Balto biskvito paruošimas. Rudo ,, Naktelės ” biskvito ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 20 puslapių
2015 m.
Rvasvt sistema
9,3( 3 atsiliepimai )
Uab “ tortana ” rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. Konditerijos gamybos produktų aprašymas. Gamyboje naudojamų žaliavų , medžiagų ir receptūrų komponentai , bei jų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 42 puslapiai
2015 m.
Geros higienos praktikos pagrindai
Geros higienos praktikos pagrindai maisto sauga ir kokybė. Maisto sauga. Maisto higiena. Bendrieji kontrolės principai. Valstybinė maisto kontrolė. Geros gamybos praktika GGP , Geros higienos praktika GHP ir būtinosios programos. Patalpų ir ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 28 puslapiai
2016 m.
Technologinių kortelių pavyzdžiai bei formos: patiekalai
Gamybos aprašymas. Apipavidalinimo aprašymas. Realizavimo trukmė gali būti. Patiekalo savikainos kortelė Nr. Patiekalo pavadinimas. Išeiga –. g.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 8 puslapiai
2017 m.
Kavinės projektas
9,7( 3 atsiliepimai )
50 vietų pakelės užeiga - kavinė. Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Maitinimo veiklos apibūdinimas. Analogiškų įmonių analizė. Technologijos, patiekalo savikainos kortelių, technologinių schemų sudarymas ir energinių verčių ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 44 puslapiai
2022 m.
Maisto produktų laikymo sąlygos, ženklinimas, pakavimas ir transportavimas
9( 2 atsiliepimai )
Įvadas. Higiena. Maisto kontrolė. Asmens higiena. Patalpų rengimas. Maisto produktų ženklinimas. Nesaugus maistas ir pašarai RASFF. Genetiškai modifikuotas maistas. Pieno produktai ir jų ženklinimas. Pienas ir jo produktai. Sūris ir jo ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 25 puslapiai
2015 m.
Maisto technologijos kursinis darbas
Technologinė kortelė Nr. Patiekalo pavadinimas. Kukuliai „Buratinas“. Žaliavos pavadinimas. Matavimo. Vnt. Žaliavos kiekis. Patiekalo, garnyro, padažo išeiga. Patiekalo gamybos technologijos aprašymas. Maisto prekė skirstomos i šias ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 13 puslapių
2014 m.
Duonos gamyba
Duonos technologinis skaiciavimas, irengimai, kiek pagamina per pamaina. Įvadas. Informacinių šaltinių apžvalga. Technologinė dalis. Inifikuota duonos receptūra. Pagrindinės ir pagalbinės žaliavos. Technologinio proceso medžiagų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 30 puslapių
2022 m.
Praktika valgykloje
Įvadas. Įmonės struktūra ir valdymas. Įmonės gamybos kryptis ir pagrindinė gaminama produkcija. Įmonėje naudojamos darbo įrangos sąrašas. Kavinės „GREITA“ naudojamos įrangos sąrašas. Įmonėje galiojančios žmonių saugos ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 19 puslapių
2014 m.
Mitybos planas
Įvadas. Temos aktualumas Šiandien be galo dinamiškame pasaulyje, dažnas žmogus pamiršta mitybos svarbą, skubėdami nevertiname ar valgome sveiką ir subalansuotą maistą, kai kurios šalys šokiruoja neveikos mitybos mastais pvz. Savaitės ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 6 puslapiai
2015 m.
Gimtadienio organizavimas kavinėje
9,5( 2 atsiliepimai )
Maitinimo procesų organizavimo savarankiškas darbas įvertintas. 10+. Įvadas. Pobūvio užsakymas. Pobūvio valgiaraščio sudarymas. Pobūvio paruošiamieji darbai. Stalo serviravimas. Aptarnavimo būdo pasirinkimas. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 19 puslapių
2022 m.
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita. Įvadas Praktikos modulio tikslas. Gamyboje naudojamos žaliavos Rizikos veiksnys. Mėsa ir jos produktai. Daržovės , vaisiai , riešutai. Duonos , pyrago ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 24 puslapiai
2017 m.
Restorano praktikos ataskaita „La Traviata“
Uab „La Traviata“ maitinimo įmonės charakteristika. Įmonės raida. Restorano „La Traviata” veiklos įvertinimas. Centrum apyvarta, EUR. Dalyvavimas viešuosiuose pirkimuose. Bendras sėkmės koeficientas viešųjų pirkimų konkursuose. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 puslapiai
2015 m.
Duonos kepimo technologija kursinis darbas
Kadangi ruginė duona yra naudinga žmogaus organizmui šiame darbe projektuoju „Tradicinės Lietuviškos duonos kepykla“ pagrindinis darbo tikslas yra nacionalinės duonos asortimento įdiegimas kepykloje. Todėl ir pasirinktos receptūros ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 56 puslapiai
2017 m.
Žaliavų / galutinių produktų sulaikymas ir pašalinimas iš rinkos
Produkto pavadinimas. Tiekėjas. Gavimo data. Sąskaitos Nr. Sulaikymo priežastys. Patikrino.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 10 puslapių
2015 m.
Maisto produktų technologija Kepykla diplominis
9( 3 atsiliepimai )
Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacinių šaltinių apžvalga. Techninis ekonominis pagrindimas. Įmonės charakteristika. Kepyklos charakteristika. Technologinė dalis. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 27 puslapiai
2015 m.
Maitinimo įmonių įrengimai
9,7( 3 atsiliepimai )
Įžanga. Maitinimo įmonių mechaniniai įrengimai. Šiluminių įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Šaldymo įrengimų paskirtis, klasifikavimas, bendri eksploataciniai. Reikalavimai. Svėrimo prietaisai, ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 24 puslapiai
2022 m.
Praktika kavinėje ataskaita
Įvadas. Įmonės charakteristika. Įmonės tipas. Maisto produktų kokybės ir saugos rodikliai. Maisto technologijų reglamentavimas žaliavos ir technologinė įranga. Žaliavos, jų tiekimas, gavimas, kokybės kontrolė. Įrenginiai ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 25 puslapiai
2018 m.
RVASVT sistemos taikymas įmonėse
9,5( 2 atsiliepimai )
Rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų RVASVT sistemos taikymas maisto įmonėse maisto tvarkymo skyriuose. Darbo tikslas. Darbo uždaviniai. Apkeptų varškėčių su razinomis pavojų įvertinimas. Patiekalu grupė. ...
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 14 puslapių
2016 m.
Fermentinių sūrių gamyba
9( 2 atsiliepimai )
Įžanga. Teorinė dalis. Projektinė dalis. Įmonės AB „Vilkyškių pieninė“ veikla. Įmonės kokybė. Įmonės planas. Įmonės gaminamas asortimentas. Technologiniai įrenginiai. Naudojama Žaliava. Receptūra. Fermentinių sūrių gamybos ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 29 puslapiai
2015 m.
Patiekalo gaminimo schema ir rvasvt pritaikymas
Įvadas. Technologijos schema. Patiekalo gamybos ir apipavidalinimo aprašymas. Rvasvt. Žaliavų ir produktų priėmimo bei laikymo temperatūros ir sąlygos. Išvados.
Maisto technologijos savarankiški darbai, Savarankiškas darbas, 12 puslapių
2015 m.
Praktika įmonėje Utenos duona
Įvadas. Apie įmonę. “Utenos duonos” naudojamos žaliavos, jų kokybės rodikliai. Maisto produktų kokybės reikalavimai,vertinimo būdai. Pagamintos pridukcijos laikymo sąlygos. Įmonės technologija. Praktikos dienoraštis. Priedai. ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 14 puslapių
2014 m.
Restorano baigiamoji praktikos ataskaita
Praktikos tikslas –įgyti praktinių įgūdžių, reikalingų maitinimo įmonių technologui projektuoti ir organizuoti žaliavų priėmimą ir laikymą, pirminį paruošimą, patiekalų gamybos procesą, patiekalų pateikimą, patiekalų ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 22 puslapiai
2015 m.
Maitinimo įmonių įrengimai konspektas
Įžanga. Maitinimo įmonių įrengimai, inventorius, įranga. Šiluminių įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Šaldymo įrengimų paskirtis, klasifikavimas, darbų saugos reikalavimai. Svėrimo prietaisai, jų ...
Maisto technologijos konspektai, Konspektas, 22 puslapiai
2015 m.
Kavinė Nidoje praktikos ataskaita
Praktikos ataskaita Uab „ nidos pastogė “. Praktikos tikslai. Įmonės veikla. Įmonės struktūra. Įmonės asortimentas. Žaliavų tiekėjai tikimas ir laikymas. Žaliavų priėmimas , verinimas ir laikymas. Patalpų išdėstymas įrengimas ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 16 puslapių
2015 m.
Maitinimo produktų technologijos kursinis darbas Picerija Kaune
Įvadas. Technologiniai skaičiavimai. Valgiaraščio sudarymas. Technologijos korteliu, patiekalo savikainos kortelių, energinių verčių skaičiavimai ir technologijos schemų sudarymas. Žaliavų kiekio suvestinės apskaičiavimas. Žaliavų ...
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 57 puslapiai
2016 m.
Kepyklėlė - praktikos ataskaita
Specialiųjų technologijų profesinėsveiklos praktikos aplankas. Įmonėje gaminamos produkcijos asortimento analizė. Sluoksniuotos tešlos mieliniai skanėstai. Sausainiai ir kiti gaminiai Sausainiai. Porcijinis prancūziškas kiaušinių ir ...
Maisto technologijos praktikos ataskaitos, Praktikos ataskaita, 38 puslapiai
2017 m.
Valgomųjų ledų technologinio proceso analizė
Įvadas. Valgomųjų ledų gamybai naudojamų žaliavų analizė. Pieno kokybės reikalavimai. Grietinėlės (10%) kokybės reikalavimai. Tirštinto pieno kokybės reikalavimai. Išrūgų miltelių kokybės reikalavimai. Cukraus kokybės ...
Maisto technologijos referatai, Referatas, 15 puslapių
2016 m.
Forminės duonos kepimo cecho modernizavimas
Bd žiniaraštis. Įvadas. Profesinių kompetencijų sąrašas. Informacijos šaltinių apžvalga. Projektinė baigiamojo darbo dalis Techninis ekonominis pagrindimas. Produkcijos asortimento parinkimas. Pagrindinių ir pagalbinių žaliavų ...
Maisto technologijos diplominiai darbai, Diplominis darbas, 67 puslapiai
2015 m.
Rvasvt dokumentų rengimas ir valdymas
Uab “ tortana ”. Rizikos veiksnių analizės svarbių valdymo taškų sistema. Taikymo sritis. Paaiškinimai ir santrumpos. RVASVT sistemos dokumentacija. Priedas Nr. Rvasvt procedūrų sąrašas eil. Žymuo Pavadinimas.
Maisto technologijos kursiniai darbai, Kursinis darbas, 6 puslapiai
2015 m.
×
74 mokytojai prisijungę laukia tavo klausimo